Twilmij lanceert orderportaal

do 26 jan 2017

Twilmij is 2017 met een nieuw gezicht gestart. De website bevat dezelfde content, maar is toegankelijker gemaakt voor de bezoeker. Bovendien bevat de website nu ook een orderportaal, dat zowel klanten als Twilmij veel voordelen biedt.

Nieuw jaar, nieuwe uitstraling
Twilmij neemt afscheid van haar oude website. Deze maakt plaats voor een variant met een overzichtelijk tegelpatroon. Nieuw is de onderverdeling in vier diercategorieën: herkauwers, pluimvee, petfood en varkens. Via overzichtelijke tegels is alle informatie snel en eenvoudig te vinden.

Lancering orderportaal ‘Mijn Twilmij’
Een belangrijk nieuw element is het orderportaal ‘Mijn Twilmij’. Dit portaal sluit perfect aan op één van onze kernwaarden: ‘Optimale bedrijfsprocessen’. In deze persoonlijke bestelomgeving kunnen klanten 24/7 orders plaatsen, het bestelverleden inzien en klantspecifieke productinformatie bekijken. Bovendien zorgt het orderportaal voor nog kortere lijnen en een verlaagde foutkans, omdat klanten hun orders zelf invoeren. Een echte win/winsituatie!

Inloggegevens
Direct inloggegevens aanvragen? Stuur een mail naar order@twilmij.nl en u kunt, na het ontvangen van uw gegevens, direct aan de slag! Mocht u daarbij hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst: 0342 - 44 17 81.