HEADER AfterEggFood

Twilmij projectpartner in Europees project ‘’Hatchery of the Future’’

di 24 apr 2018

Twilmij is met de ontwikkeling van ‘’early feeding’’ oplossingen voor kuikens deelnemer in het EFRO project ‘’Hatchery of the Future’’. Doelstelling van dit project is om te komen tot een volledig geïntegreerde en duurzame broederij oplossing, die inspeelt op de recente maatschappelijke wensen. Pas Reform, specialist in technische ontwikkeling van broederij-technologieën is projectleider van ‘’Hatchery of the Future’’.

Twilmij werkt in dit project aan de ontwikkeling van een voedingssupplement voor eendagskuikens dat al in de uitkomstkasten op broederijniveau kan worden verstrekt. Uniek is dat deze samenstelling een ‘’two-in-one’’ oplossing biedt door gebruik te maken van een hydrogeltechniek. Sinds 2006 heeft Twilmij met het product AfterEggFood al de nodige ervaring opgebouwd met ‘’early feeding’’.

Het programma (OP) EFRO Oost-Nederland is een gezamenlijk subsidieprogramma van de Europese Unie en de Nederlandse provincies Overijssel en Gelderland om economische ontwikkelingen te stimuleren. EFRO investeert in innovaties die bijdragen aan milieu (bijv. lagere CO2 emissie) en winstgevendheid voor bedrijven in het oosten van Nederland.

 

EU